Vi råder over et stort antal lejeboliger i Aalborg

Alt fra den mindre lejlighed i Vestbyen, Centrum eller ved Limfjorden, til det moderne nybyggeri i topklasse på tværs af byen. I nedenstående finder du et udvalg af de boligprojekter, vi udlejer, og repræsentative eksempler på enkeltboliger, vi har i porteføljen.

Ønsker du at være stand by på en bestemt type bolig eller et af de større komplekser i byen, kan du skrive dig op via vores stand by-liste.

Parkbyen, Egeparken i Aalborg

Parkbyen, Egeparken i Aalborg

Lejeboligerne i Parkbyen rummer både små og store lejligheder – alle med flotte udsigter, store altaner og naturen som nabo. Alle fællesarealer omkring Parkbyens ejendommen har således stisystemer direkte til byens største park, Golfparken, der omkranser ejendommene. Parkbyen rummer i alt 138 lejlighed, fordelt på 2-, 3- og 4-værelses lejligheder og fra 1. til 15. sal. Boligerne spænder fra 75 til 112 m2 og indeholder alle gulvvarme og køkken & bad i dansk design.

Åhuset, Godsbanen i Aalborg

Åhuset, Godsbanen i Aalborg

Åhuset udgør 160 lejligheder fordelt på 1-, 2- og 3-værelses lejligheder, med adresse i udkanten af det gamle Godsbaneareal i Aalborg ved Østre Allé og Dag Hammarskjølds Gade, og huser lejligheder i op til 12. etage. Her får du enten altan eller terrasse, fuld hvidevarepakke, gardiner der medfølger og mulighed for at holde mindre husdyr.

Karolinehaven, Eternitten i Aalborg

Karolinehaven, Eternitten i Aalborg

Karolinehaven er et arkitekttegnet byggeri i topklasse fra 2020, der ligger i hjertet af Eternitten i Aalborg, og som omfatter hele 100 beboelseslejemål. Eternitten har som bydel undergået en stor forvandling fra tidligere industriområde og eternitgrund, og fremstår i dag som et attraktivt og varieret kvarter med boliger, erhverv, padel lounge og café- & indkøbsmiljø.

Karolinehaven indeholder 2-, 3- og 4-værelses lejligheder i absolut topklasse, og hvor mindre husdyr er tilladt. Priserne på lejlighederne varierer efter størrelse, etage og beliggenhed, men spænder mellem 5500,- til 6000,- i leje for en 2-værelses, 7500,- til 8400,- for en 3-værelses og 8900,- til 9200,- for en 4-værelses.

Lektorgården, Aalborg

Lektorgården, Aalborg

I Lektorgården er 12 eksklusive ejerlejligheder udbudt til leje. Alle lejligheder er 3-værelses lejligheder med enten selvstændig altan eller altanområde på svalegang, fuld hvidevarepakker, egen parkeringsplads og mulighed for at holde husdyr. Lejlighederne spænder fra 94 til 101 m².

Lønneparken, Aalborg

Lønneparken, Aalborg

Lejeboligerne i Lønneparken rummer både små og store lejligheder – alle med flotte udsigter, store altaner og naturen som nabo. Alle fællesarealer omkring Lønneparken ejendommen har således stisystemer direkte til byens største park, Golfparken, der omkranser ejendommene. Lønneparken rummer i alt 154 lejlighed, fordelt på 2-, 3- og 4-værelses lejligheder og fra 1. til 15. sal. Boligerne spænder fra 75 til 112 m² og indeholder alle gulvvarme, køkken & bad i dansk design og har egen gratis parkering. Her er mulighed for at opnå en lejlighed med enten dobbelt altan, altan på 8 m², 21 m² eller privat tagterrasse på 50 m².

Overblikket, Aalborg

Overblikket, Aalborg

På Overblikket, der i bogstaveligste forstand ligger placeret med blik over byen og med kig over Eternitten i Aalborg, finder du to-, tre- og fireværelses lejligheder i et nybyggeri fra 2010. Her får du gratis parkering, alt i hvidevarer og et solidt lejlighedskompleks med både privatliv og central beliggenhed.

2-værelses lejligheder i hele byen

2-værelses lejligheder i hele byen

Vi råder over 150+ 2-værelses lejligheder i Aalborg. Særligt i Centrum og Vestbyen har vi 2-værelses lejligheder, og i alle prisklasser og for enhver smag. Er du på udkig efter en bestemt type bolig eller til en bestemt pris, kan du skrive dig på stand-by-listen. Så kontakter vi dig, når næste 2-værelses, der matcher dine præferencer, bliver ledig.

3-værelses lejligheder i hele byen

3-værelses lejligheder i hele byen

Vi råder over 200+ 3-værelses lejligheder i Aalborg, fordelt på stort set alle kvarterer i byen, i alle prisklasser og for enhver smag. Er du på udkig efter en bestemt type bolig eller til en bestemt pris, kan du skrive dig på stand-by-listen. Så kontakter vi dig, når næste 3-værelses, der matcher dine præferencer, bliver ledig.

Penthouse- og liebhaverlejligheder

Penthouse- og liebhaverlejligheder

Vi råder over en række penthouse- og liebhaverlejligheder i Aalborg, hvor kvaliteten er helt i top. Er du på udkig efter en helt særlig type bolig eller til en bestemt pris, og stiller du høje krav til din kommende bolig, kan du skrive dig på stand-by-listen. Så kontakter vi dig, når næste lejlighed, der matcher dine præferencer, bliver ledig.

Ejerboliger til midlertidig udlejning

Ejerboliger til midlertidig udlejning

Vi modtager ofte henvendelser fra ejere af private boliger, der i tidsbegrænsede perioder – typisk 1-3 år – ønsker at udleje deres bolig. Ønsker du at være stand by til en bestemt type bolig, af en bestemt kvalitet eller i et bestemt område, kan du skrive dig op via vores stand by-liste. Så kontakter vi dig, når næste bolig, der matcher dine præferencer, bliver ledig.

Tranebærparken, Hasseris i Aalborg

Tranebærparken, Hasseris i Aalborg

Tranebærparken er 57 rækkehuse, fordelt på fire boligtyper af henholdsvis 92, 100, 114 og 125 kvm. Projektet omfatter både etplans- og toplans rækkehuse.

Boligerne er placeret centralt i Hasseris i Aalborg, med kort afstand til såvel skøn natur med åbne marker, fredskov og masser af områder til løbe, gå- eller cykelture.

Gartnervej, Skalborg

Gartnervej, Skalborg

På Gartnervej i Skalborg ligger 33 arkitekttegnede et- og toplans rækkehuse, der fås fra 109 til 116 kvm. Samtlige rækkehuse har walk-in, decentralt ventilationsanlæg, vedligeholdelsesfrie gulve og store carporte med plads til to biler.

I de toplans rækkehuse, er der desuden et ekstra gæstetoilet i stueetagen. Boligerne varierer fra 8500,- til 9.900,- i leje afhængig af størrelse og beliggenhed.

Sofies Have, Hasseris Enge, Aalborg

Sofies Have, Hasseris Enge, Aalborg

Midt i Hasseris Enge med adgang til klimapark og blot 3 kilometer fra Aalborg ligger Sofies Have. Midt i naturen – og samtidig tæt på centrum. Sofies Have er arkitekttegnede, rækkehuse i absolut topklasse, og i to boligtyper af henholdsvis 120 og 133 kvm.

Projektet er fuldt udlejet, og samtlige udlejede boliger har været udbudt med forkøbsret. Det betyder, at det har været muligt at købe et givent rækkehuse i Sofies Have. Alle resterende huse, der bliver ledige, udbyes til salg.