Vi råder over et stort antal lejeboliger i Aarhus

Primært nybyggeri på Godsbanen/Trianglen, i Aarhus N. og i Aarhus C. I nedenstående finder du et udvalg af de boligprojekter, vi udlejer, og repræsentative eksempler på enkeltboliger, vi har i porteføljen.

Ønsker du at være stand by på en bestemt type bolig eller et af de større komplekser i byen, kan du skrive dig op via vores stand by-liste.

Nybyggeri i Rosenkrantzgade

Nybyggeri i Rosenkrantzgade

I Rosenkrantzgade i Aarhus C., genudlejes 1-, 2- og 3-værelses lejligheder i et moderne nybyggeri fra 2020, hvor gågaderne og Street Food er nærmeste naboer. Her får du en lejlighed, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, og hvor alt i hvidevarer medfølger. Lejlighederne har gulvvarme, eget depotrum i kælderen og elevator i ejendommen. Priserne på lejlighederne varierer efter størrelse, etage og beliggenhed, men spænder mellem 5500,- til 6000,- i leje for en 1-værelses, 8000,- til 9500,- for en 2-værelses og 9.000,- til 10.200,- for en 3-værelses.

Nybyggeri i Bøgegade, Aarhus N

Nybyggeri i Bøgegade, Aarhus N

I Bøgegade i Aarhus N., genudlejes 2-værelses lejligheder i et moderne nybyggeri fra 2020. Hver lejlighed har egen, mindre altan, alt i hvidevarer og cykelparkering ved ejendommen. Priserne på lejlighederne varierer efter størrelse, etage og beliggenhed, men spænder mellem 7.500,- til 8.200,- i leje.

Trianglen/Godsbanen, Aarhus

Trianglen/Godsbanen, Aarhus

I Otto Brandenburgs Gade og Dirch Passers Gade i Aarhus genudlejes to-, tre- og fireværelses lejligheder i et moderne nybyggeri, der omfatter kvalitetsboliger med fælles orangeri og tagterrasse, med udsigt over Aarhus. Byggeriet, der er fra 2019, har egen parkering og ligger i gå-afstand til indkøb, cafe-liv og de centrale busforbindelser.

2-værelses lejligheder Aarhus C. og N

2-værelses lejligheder Aarhus C. og N

Vi råder over et større og stadigt stigende antal 2-værelses lejligheder i Aarhus, i forskellige prisklasser og for enhver smag. Er du på udkig efter en bestemt type bolig eller til en bestemt pris, kan du skrive dig på stand-by-listen. Så kontakter vi dig, når næste 2-værelses, der matcher dine præferencer, bliver ledig.

3-værelses lejligheder Aarhus C. og N

3-værelses lejligheder Aarhus C. og N

Vi råder over et større og stadigt stigende antal 3-værelses lejligheder i Aarhus, i forskellige prisklasser og for enhver smag. Er du på udkig efter en bestemt type bolig eller til en bestemt pris, kan du skrive dig på stand-by-listen. Så kontakter vi dig, når næste 3-værelses, der matcher dine præferencer, bliver ledig.

Penthouse- og liebhaverlejligheder

Penthouse- og liebhaverlejligheder

Vi råder over en række penthouse- og liebhaverlejligheder i Aarhus, hvor kvaliteten er helt i top. Er du på udkig efter en helt særlig type bolig eller til en bestemt pris, og stiller du høje krav til din kommende bolig, kan du skrive dig på stand-by-listen. Så kontakter vi dig, når næste lejlighed, der matcher dine præferencer, bliver ledig.