Lønneparken, Aalborg
Kommende

Lønneparken, Aalborg

Lejeboligerne i Lønneparken er tre beboelsesejendomme i det veletablerede "Parkbyen", og som tilsammen vil rumme projektets sidste 154 lejligheder, fordelt på 2-, 3- og 4-værelses lejligheder og fra 1. til 15. sal. Boligerne vil spænde fra 75 til 112 m² og vil alle indeholde gulvvarme, køkken & bad i dansk design og har egen gratis parkering. Her er mulighed for at opnå en lejlighed med enten dobbelt altan, altan på 8 m², 21 m² eller privat tagterrasse på 50 m².

Florvang, Vester Hassing
Kommende

Florvang, Vester Hassing

Florvang er 33 nyopførte rækkehuse i topkvalitet i Vester Hassing. Projektet rummer både 3- og 4-værelses eksklusive etplans rækkehuse, der varierer fra 86 til 113 m². Her får du stor carport, aflukket have, alt i hvidevarer og en lejebolig, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Gårdhavehusene, Klarup
Kommende

Gårdhavehusene, Klarup

Gårdhavehusene er 29 nyopførte rækkehuse i det allerede etablerede "Klarup Søpark", der vil være indflytningsklar fra 01.11.2023. Projektet rummer både 3- og 4-værelses rækkehuse i henholdsvis ét og to plan, og vil variere fra 88 til 96 m². Her får du egen parkering, aflukket have, alt i hvidevarer og en lejebolig, med naturen som nabo.

Klarup Søpark, Klarup
Igangværende

Klarup Søpark, Klarup

Vores opgave: Vi håndterer al online markedsføring, in bound kommunikation via mail, telefon og SoMe, fremvisninger, åbne huse og lejerekruttering på projektet, der omfatter 30 attraktive et- og toplans rækkehuse i den vestlige del af Klarup.

Reference:: Direktør, Torben Nielsen.

Om projektet: I et af Aalborg og omegns måske mest spændende byudviklingsområder, ligger Klarup Søpark placeret vest for Klarup og med fri natur og markegne som nærmeste nabo. Her er opført 1- og 2-plans rækkehuse i et projekt, hvor der ikke er sparet på hverken funktionelle løsninger eller kvaliteten. Her medfølger alt i hvidevarer, stor carport, stor terrasse & have og en række løsninger for områdets beboere, herunder fælleshus med selskabslokaler, køkken- og urtehaver og gangstier til fri natur og Klarup by. Huslejen spænder fra 10.500,- for et 2-plans hus, til 11.400,- for et 1-plans hus.

Karnershøj, Aalborg
Afsluttet

Karnershøj, Aalborg

Vi håndterede online markedsføring, hjemmeside- og hjemmesideopdateringer, in bound kommunikation via mail, telefon og SoMe, fremvisninger, åbne huse og lejerekruttering på projektet, der omfattede to- og treværelses lejligheder i et arkitekttegnet nybyggeri fordelt på 2 ejendomme, og som rummer 68 lejeboliger. Vi indgik fra februar 2023 som supplerende hjælp i førstegangsudlejningen indtil projektet var fuldt udlejet i sommeren 2023.

Åhuset, Aalborg
Afsluttet

Åhuset, Aalborg

Vores opgave: Vi indgik som ekstern konsulenthjælp i projektudviklingsfasen, og håndterede herefter al online markedsføring, in bound kommunikation via mail, telefon og SoMe, fremvisninger, åbne huse og lejerekruttering på projektet, der omfatter 160 lejligheder, og som har adresse i udkanten af det gamle Godsbaneareal i Aalborg ved Østre Allé og Dag Hammarskjølds Gade. Udlejningen startede i foråret 2022, og samtlige 160 lejligheder var udlejet ultimo 2022.

Reference:: Direktør, Torben Nielsen.

Om projektet: Åhuset udgør 160 lejligheder fordelt på 1-, 2- og 3-værelses lejligheder, med adresse i udkanten af det gamle Godsbaneareal i Aalborg ved Østre Allé og Dag Hammarskjølds Gade, og huser lejligheder i op til 12. etage.

Parkbyen, Egeparken i Aalborg
Afsluttet

Parkbyen, Egeparken i Aalborg

Vores opgave: Vi håndterer al online markedsføring, hjemmeside- og hjemmesideopdateringer, in bound kommunikation via mail, telefon og SoMe, fremvisninger, åbne huse og lejerekruttering på projektet, der omfattede to-, tre- og fireværelses lejligheder i et arkitekttegnet nybyggeri fordelt på 3 ejendomme, og som rummer 138 lejeboliger. Første etape var indflytningsklar 01.06.2021 og anden etape 01.11.2021. Vi håndterer også alle genudlejninger i Parkbyen.

Reference:: Direktør, Carsten Enggaard.

Om projektet: Lejeboligerne i Parkbyen rummer både små og store lejligheder – alle med flotte udsigter, store altaner og naturen som nabo. Alle fællesarealer omkring Parkbyens ejendommen har således stisystemer direkte til byens største park, Golfparken, der omkranser ejendommene. Parkbyen rummer i alt 138 lejlighed, fordelt på 2-, 3- og 4-værelses lejligheder og fra 1. til 15. sal. Boligerne spænder fra 75 til 112 m2 og indeholder alle gulvvarme og køkken & bad i dansk design.

Boeck Hansen Husene, Eternitten i Aalborg
Afsluttet

Boeck Hansen Husene, Eternitten i Aalborg

I hjertet af Eternitten og omfavnet af en nyanlagt klimaboulevard, hvor kildestrømmen igennem Eternitten løber, ligger Boeck Hansen Husene, der omfatter 80 arkitekttegnede to- og treværelses lejligheder.

Her får du nogle af byens største og mest markante altaner, fri parkering og kvalitetsboliger med en attraktiv beliggenhed.

Gartnervej, Skalborg
Afsluttet

Gartnervej, Skalborg

Vores opgave: Vi håndterede al online markedsføring, in bound kommunikation via mail, telefon og SoMe, fremvisninger, åbne huse og lejerekruttering på projektet, der omfattede 33 attraktive et- og toplans rækkehuse på Gartnervej i Skalborg. Samtlige 33 rækkehuse var udlejet efter 6 ugers udlejningsarbejder, og siden 11.05.2021 har vi håndteret potentielle genudlejninger.

Reference: Direktør, Carsten Enggaard.

Om projektet: På Gartnervej i Skalborg ligger 33 arkitekttegnede et- og toplans rækkehuse, der fås fra 109 til 116 kvm. Samtlige rækkehuse har walk-in, decentralt ventilationsanlæg, vedligeholdelsesfrie gulve og store carporte med plads til to biler. I de toplans rækkehuse, er der desuden et ekstra gæstetoilet i stueetagen. Boligerne varierer fra 8500,- til 9.900,- i leje afhængig af størrelse og beliggenhed.

Trianglen/Godsbanen, Aarhus
Afsluttet

Trianglen/Godsbanen, Aarhus

Vores opgave: Vi forestod al online markedsføring & SoMe, digital kommunikation, fremvisninger & åbne huse og lejerekruttering på projektet, der talte to,- tre- og fireværelses lejligheder i et moderne nybyggeri i Aarhus. Lejlighederne, der var indflytningsklar 01.10.2019, var fuldt udlejet 01.11.2019.

Reference: Direktør, Per Gerth Pedersen

Om projektet: I Otto Brandenburgs Gade og Dirch Passers Gade i Aarhus genudlejes to-, tre- og fireværelses lejligheder i et moderne nybyggeri, der omfatter kvalitetsboliger med fælles orangeri og tagterrasse, med udsigt over Aarhus. Byggeriet, der er fra 2019, har egen parkering og ligger i gå-afstand til indkøb, cafe-liv og de centrale busforbindelser.

Lindholm Brygge 15, Nørresundby
Afsluttet

Lindholm Brygge 15, Nørresundby

Vores opgave: Vi indgik som ny aktør i projektet, efter utilstrækkelig udvikling i udlejningen (6 ud af 40 boliger var udlejet ved vores indtrædelse i efteråret 2018). Efter 5 måneders samarbejde om markedsføring, lejerrekruttering og fælles samarbejde om fremvisninger & åbne huse stod projektet i foråret 2019 fuldt udlejet.

Reference: Projektchef, Joachim Rasmussen og kommunikationschef, Kristian R. Hansen.

Om projektet: I gå-afstand til Limfjorden, fredet naturskov, indkøb og Lindholm Strandpark ligger et af Nørresundby Brygges nyere kvalitetsprojekter. Lindholm Brygge 15 er 40 lejeboliger, fordelt på 3- og 4-værelses boliger. Her får du en stor altan, moderne køkken & bad og attraktiv beliggenhed i Nørresundby.

Karolinehaven, Eternitten i Aalborg
Afsluttet

Karolinehaven, Eternitten i Aalborg

Vores opgave: Vi håndterede al online markedsføring, hjemmeside- og hjemmesideopdateringer, in bound kommunikation via mail, telefon og SoMe, fremvisninger, åbne huse og lejerekruttering på projektet, der omfattede to-, tre- og fireværelses lejligheder i et moderne, arkitekttegnet nybyggeri på Eternitten i Aalborg. Samtlige 100 lejligheder var udlejet til første indflytningsdag 15.01.2019. Siden 15.01.2019 har vi håndteret alle genudlejninger i projektet, der kan ses her: www.karolinehaven.dk.

Reference: Direktør, Carsten Enggaard.

Om projektet: Karolinehaven er et arkitekttegnet byggeri i topklasse fra 2020, der ligger i hjertet af Eternitten i Aalborg, og som omfatter hele 100 beboelseslejemål. Eternitten har som bydel undergået en stor forvandling fra tidligere industriområde og eternitgrund, og fremstår i dag som et attraktivt og varieret kvarter med boliger, erhverv, padel lounge og café- & indkøbsmiljø.

Østre Havneparken 7, Aalborg
Afsluttet

Østre Havneparken 7, Aalborg

Vores opgave: Vi forestod online markedsføring, udvikling af hjemmeside, lejerrekruttering og fælles samarbejde om fremvisninger & åbne huse. Projektet stod fuldt udlejet mindre end en måned efter lejemålenes første mulige indflytningsdag i 2019.

Om projektet: I Østre Havneparken er du naboer til både Limfjorden, fjordanlægget i Havneparken og Aalborgs ’Mini Manhatten’ i Østre Havn. Østre Havneparken er 35 lejligheder fordelt på lejligheder fra den mindre 2-værelses til pent house-lejligheden med tagterrasse og kig over fjorden.

Enghusene, Eternitten i Aalborg
Afsluttet

Enghusene, Eternitten i Aalborg

Vores opgave: Vi overtog opgaven fra anden aktør midtvejs i projektet, efter stagnation i udlejningen (25 ud af 65 boliger var udlejet). Efter 4 måneders samarbejde om markedsføring, lejerrekruttering og fælles samarbejde om fremvisninger & åbne huse stod projektet fuldt udlejet i foråret 2018, kort efter lejemålenes første mulige indflytningsdag.

Reference: Direktør, Carsten Enggaard.

Om projektet: Med Oplevelsestrappen og Vandværksparken som nabo, ligger Enghusene centralt og privat placeret i hjertet af Eternitten i Aalborg. Her finder du 65 lejligheder fordelt på 2-, 3- og 4-værelses lejligheder, der alle har egen, personlig parkeringsplads.

Danalien, Aalborg
Afsluttet

Danalien, Aalborg

Vores opgave: Vi indgik som ny aktør, efter utilstrækkelig udvikling i udlejningen (8 ud af 49 lejeboliger var udlejet) i sommeren 2018 på en tidsbegrænset, 3-måneders, aftale, indtil projektets overgang til ny ejer. Efter 3 måneders samarbejde var belægningen vækstet fra 8 udlejninger til 24.

Reference: Direktør/advokat, Rasmus Haugaard

Om projektet: Danalien er moderne to- og treværelses lejelejligheder på hjørnet af Sohngårdsholmsvej og Danalien i Aalborg. Lejlighederne varierer fra 76 til 160 kvm, og alle med altan, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler samt eget depotrum.

Fjelshøj Husene, Aalborg SØ
Afsluttet

Fjelshøj Husene, Aalborg SØ

Vores opgave: Vi overtog opgaven fra anden aktør midtvejs i projektet, efter stagnation i udlejningen. Efter 4 måneders samarbejde om markedsføring, lejerrekruttering og fælles samarbejde om fremvisninger & åbne huse, overgik projektet dog til ny ejer, der selvstændig overtog udlejningen.

Reference: Direktør, Carsten Enggaard.

Om projektet: Fjelshøj Husene er 56 3-værelses lejeboliger i det nye, veletablerede boligområde ved Marshalls Allé i Aalborg SØ. Her finder du lejligheder i gedigne kvalitetsbyggerier med gå-af-stand til naturområder, Gigantium og busforbindelser. Til området hører desuden fri parkering.

Byparkhusene, Eternitten i Aalborg
Afsluttet

Byparkhusene, Eternitten i Aalborg

Vores opgave: Vi håndterede al online markedsføring, hjemmeside- og hjemmesideopdateringer, digital kommunikation, fremvisninger, åbne huse og lejerekruttering på projektet, der omfattede to- og treværelses lejligheder i et moderne, arkitekttegnet nybyggeri på Eternitten i Aalborg. Samtlige 49 lejligheder var udlejet kort efter lejemålenes første mulige indflytningsdag.

Reference: Direktør, Peter Claesen.

Om projektet: Byparkhusene omfatter 49 arkitekttegnede 2- og 3-værelses lejligheder, der med sin placering midt på Eternitten i Aalborg, udmærker sig ved den korte afstand til bydelens cafeer, fitness, parkering og busforbindelser. Byggeriet, der er fra 2018, har store altaner, moderne køkken & bad og husdyr er tilladt.

Marshalls Allé, Aalborg SØ
Afsluttet

Marshalls Allé, Aalborg SØ

Vores opgave: Vi indgik som ny og supplerende aktør i projektet, da der var ønske om øget omsætningshastighed på udlejningen. Efter 2 måneders samarbejde om markedsføring, lejerrekruttering og fælles samarbejde om fremvisninger & åbne huse stod projektet fuldt udlejet i 2020.

Reference: Portfolio Manager, Esben Bach.

Om projektet: På Marshalls Allé finder du 3- og 4-værelses lejligheder i topklasse med fri parkering og gå-af-stand til fri natur. Samtlige lejligheder har alt i moderne hvidevarer, stor altan eller terrasse og eget depotrum.

Horisonten, Nørresundby
Afsluttet

Horisonten, Nørresundby

Vores opgave: Vi håndterede al online markedsføring, digital kommunikation, fremvisninger, åbne huse og lejerekruttering på projektet, der omfattede 19 et- og toværelses lejligheder i Nørresundbys signaturbyggeri, Horisonten, som udlejer havde køb med henblik på udlejning. Efter 4 ugers samarbejde var samtlige 19 lejeboliger udlejet.

Reference: Administrator, Ida Mose og ejer, Morten Holt.

Om projektet: Med Limfjorden, Kulturbroen og Lindholm Strandpark som naboer, ligger Horisonten perfekt placeret, hvis du er en kræsne lejer med smag for beliggenhed i topklasse. Horisonten er et moderne nybyggeri i topklasse, hvor du finder Nørresundbys måske bedste 1-, og 2-værelses lejligheder. Her medfølger eget depotrum, aflåst cykel- og barnevognsparkering og mindre husdyr er tilladt efter aftale. Der er mulighed for tilleje af egen parkeringsplads eller carport.