Vi råder over et stort antal lejeboliger i øvrige lokalområder

Herunder særligt i Nørresundby, Klarup, Hobro og nord for Limfjorden. I nedenstående finder du et udvalg af de boligprojekter, vi udlejer, og repræsentative eksempler på enkeltboliger, vi har i porteføljen.

Ønsker du at være stand til til en bestemt type bolig eller i et bestemt lokalområde, kan du skrive dig op via vores stand by-liste.

Horisonten, Nørresundby

Horisonten, Nørresundby

Med Limfjorden, Kulturbroen og Lindholm Strandpark som naboer, ligger Horisonten perfekt placeret, hvis du er en kræsne lejer med smag for beliggenhed i topklasse. Horisonten er et moderne nybyggeri i topklasse, hvor du finder Nørresundbys måske bedste 1-, og 2-værelses lejligheder. Her medfølger eget depotrum, aflåst cykel- og barnevognsparkering og mindre husdyr er tilladt efter aftale. Der er mulighed for tilleje af egen parkeringsplads eller carport. Priserne på lejlighederne varierer efter størrelse, etage og belligenhed, men spænder mellem 4.700,- til 4.900,- i leje for en 1-værelses og 5.500,- til 7.900,- for en 2-værelses.

Lynghøj, Hobro

Lynghøj, Hobro

På Lynghøj i Hobro, med direkte udsigt over Mariager Fjord, er i 2021 opført 14 eksklusive to- og treværelses lejligheder med sydvendte altaner og attraktive fællesarealer foran lejlighederne. Lejlighederne varierer fra 74 til 126 kvm, og fra 7.675,-, 8500,- til 9.675,- i leje. Her får du Hobros måske aller bedste lejligheder, og hvor der ikke er gået på kompromis med materialevalg, kvalitet og finish.

Stuehuse og landejendomme

Stuehuse og landejendomme

Vi råder over en række stuehuse, landejendomme og huse i øvrigt, og særligt i omegn af Aalborg. Ønsker du at være stand by til en bestemt type bolig eller i et bestemt lokalområde, kan du skrive dig op via vores stand by-liste. Så kontakter vi dig, når næste bolig, der matcher dine præferencer, bliver ledig.

Ejerboliger til midlertidig udlejning

Ejerboliger til midlertidig udlejning

Vi modtager ofte henvendelser fra ejere af private boliger, der i tidsbegrænsede perioder – typisk 1-3 år – ønsker at udleje deres bolig. Ønsker du at være stand by til en bestemt type bolig, af en bestemt kvalitet eller i et bestemt område, kan du skrive dig op via vores stand by-liste. Så kontakter vi dig, når næste bolig, der matcher dine præferencer, bliver ledig.

Nybyggeri i Korsgade, Hobro

Nybyggeri i Korsgade, Hobro

I Korsgade, i hjertet af Hobro, finder du attraktive 3-værelses lejligheder i nybyggeri. Her får du store altaner, egen gratis parkering og naturområderne ved Ambupladsen og Vester Fjord lige ved døren.