Vi råder over et stort antal lejeboliger i øvrige lokalområder

Herunder særligt i Nørresundby, Klarup, Hobro og nord for Limfjorden. I nedenstående finder du et udvalg af de boligprojekter, vi udlejer, og repræsentative eksempler på enkeltboliger, vi har i porteføljen.

Ønsker du at være stand til til en bestemt type bolig eller i et bestemt lokalområde, kan du skrive dig op via vores stand by-liste.

Horisonten, Nørresundby

Horisonten, Nørresundby

Med Limfjorden, Kulturbroen og Lindholm Strandpark som naboer, ligger Horisonten perfekt placeret, hvis du er en kræsne lejer med smag for beliggenhed i topklasse. Horisonten er et moderne nybyggeri i topklasse, hvor du finder Nørresundbys måske bedste 1-, og 2-værelses lejligheder. Her medfølger eget depotrum, aflåst cykel- og barnevognsparkering og mindre husdyr er tilladt efter aftale. Der er mulighed for tilleje af egen parkeringsplads eller carport. Priserne på lejlighederne varierer efter størrelse, etage og belligenhed, men spænder mellem 4.700,- til 4.900,- i leje for en 1-værelses og 5.500,- til 7.900,- for en 2-værelses.

Klarup Søpark, Klarup

Klarup Søpark, Klarup

I et af Aalborg og omegns måske mest spændende byudviklingsområder, ligger Klarup Søpark placeret vest for Klarup og med fri natur og markegne som nærmeste nabo. Her er opført 1- og 2-plans rækkehuse i et projekt, hvor der ikke er sparet på hverken funktionelle løsninger eller kvaliteten. Her medfølger alt i hvidevarer, stor carport, stor terrasse & have og en række løsninger for områdets beboere, herunder fælleshus med selskabslokaler, køkken- og urtehaver og gangstier til fri natur og Klarup by. Huslejen spænder fra 10.500,- for et 2-plans hus, til 11.400,- for et 1-plans hus.

Enghusene, Klarup

Enghusene, Klarup

Som en integreret del af Klarup Søpark, der er et af Aalborg og omegns måske mest spændende byudviklingsområder, ligger Enghusene placeret med naturen som aller nærmeste nabo. Enghusene rummer 22 toplans rækkehuse på 119-123 m². Her medfølger alt i hvidevarer, egen parkering, stor terrasse & have og en række løsninger for områdets beboere, herunder fælleshus med selskabslokaler, køkken- og urtehaver og gangstier til fri natur og Klarup by.

Florvang, Vester Hassing

Florvang, Vester Hassing

Florvang er 33 nyopførte rækkehuse i topkvalitet i Vester Hassing. Projektet rummer både 3- og 4-værelses eksklusive etplans rækkehuse, der varierer fra 86 til 113 m². Her får du stor carport, aflukket have, alt i hvidevarer og en lejebolig, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Lynghøj, Hobro

Lynghøj, Hobro

På Lynghøj i Hobro, med direkte udsigt over Mariager Fjord, er i 2021 opført 14 eksklusive to- og treværelses lejligheder med sydvendte altaner og attraktive fællesarealer foran lejlighederne. Lejlighederne varierer fra 74 til 126 kvm, og fra 7.675,-, 8500,- til 9.675,- i leje. Her får du Hobros måske aller bedste lejligheder, og hvor der ikke er gået på kompromis med materialevalg, kvalitet og finish.

Stuehuse og landejendomme

Stuehuse og landejendomme

Vi råder over en række stuehuse, landejendomme og huse i øvrigt, og særligt i omegn af Aalborg. Ønsker du at være stand by til en bestemt type bolig eller i et bestemt lokalområde, kan du skrive dig op via vores stand by-liste. Så kontakter vi dig, når næste bolig, der matcher dine præferencer, bliver ledig.

Ejerboliger til midlertidig udlejning

Ejerboliger til midlertidig udlejning

Vi modtager ofte henvendelser fra ejere af private boliger, der i tidsbegrænsede perioder – typisk 1-3 år – ønsker at udleje deres bolig. Ønsker du at være stand by til en bestemt type bolig, af en bestemt kvalitet eller i et bestemt område, kan du skrive dig op via vores stand by-liste. Så kontakter vi dig, når næste bolig, der matcher dine præferencer, bliver ledig.

Nybyggeri i Korsgade, Hobro

Nybyggeri i Korsgade, Hobro

I Korsgade, i hjertet af Hobro, finder du attraktive 3-værelses lejligheder i nybyggeri. Her får du store altaner, egen gratis parkering og naturområderne ved Ambupladsen og Vester Fjord lige ved døren.